Verlies met
Cryolipolyse
30% vet
zonder dieet

al vanaf €195

Veilig

De toonaangevende Cryolipolyse® methode van NewShapes® brengt minimale risico’s met zich mee en is daarmee de veiligste manier om snel vet kwijt te raken.

Betaalbaar

Een behandeling start al vanaf €195. Zie ook de tarievenlijst voor de voordelige package deals.

Pijnloos

Deze niet-invasieve behandeling wordt door klanten als pijnloos ervaren. En je kunt na de behandelingdirect je bezigheden weer oppakken.

Wat is Cryolipolyse®?

Vet verwijderen zonder operatie

Arm voor Cryolipolyse®Bij NewShapes® gebruiken we een nieuwe, revolutionaire techniek genaamd Cryolipolyse® ook wel coolsculpting genoemd. Door het plaatselijk opwarmen en weer afkoelen van vetweefsel kun je effectief vetophopingen behandelen. Deze techniek is ideaal om love handles, hangende bovenarmen, heupvet, zwembandjes, onderkinnen en boven- en binnenbenen mee aan te pakken.

De Cryolipolyse applicator verwarmt de huid eerst tot 42 °C en koelt deze daarna geleidelijk af tot onder de -5 °C. Omliggende weefsels zoals zenuwen en bloedvaten zijn niet gevoelig voor deze lage temperatuur, maar de vetcellen kunnen er niet tegen en sterven af. In de weken erna ruimt het lichaam deze cellen op en zal je permanent verlost zijn van deze vetcellen.

De behandeling is veilig en pijnloos. Na de eerste coolsculpting behandeling kan je tot 30% van je vetcellen kwijt raken. Wij zijn ook specialist in Coolifting.

Hoe werkt Cryolipolyse®

Meet our cryo cool max machine

Met dit Cryo Cool Max apparaat kunnen we tot wel 30% van je vetcellen verwijderen. Hoe we dat doen? We zetten de applicator (handstuk) op je huid en behandelen daarmee in 47 minuten het probleemgebied. En in de tussentijd kun jij gewoon ontspannen.

Zo ziet het proces eruit:

VOOR

Dit is de vetlaag voor de behandeling.
TIJDENS

Met de gecontroleerde koeling van Cryolipolyse® worden de vetcellen gekoeld van -5 °C tot -13 °C.
NA 3-4 WEKEN

De aangedane vetcellen kristalliseren en worden in de weken na de behandeling afgevoerd door het
lichaam.
RESULTAAT

Na 3 maanden zijn de gekristalliseerde vetcellen permanent verwijderd en is de vetlaag aanzienlijk afgenomen.

F.A.Q.

Veelgestelde vragen over cryolipolyse®

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Na twee maanden is het resultaat zichtbaar en nagenoeg definitief. Het lichaam begint twee tot drie weken na de behandeling met het opruimen van de afgestorven vetcellen. Dit proces loopt door tot zo’n drie maanden na de behandeldatum.

Zal het vet terugkomen?

Nee. De vetcellen die door je lichaam zijn afgevoerd zijn definitief verwijderd en zullen niet terugkomen. Bij een gelijkblijvend gewicht zul je dus permanent baat hebben van de Cryolipolyse® behandeling.

Moet ik dan ook op dieet en extra sporten?

Nee, dat is niet nodig. Wel zullen gezonde voeding en extra lichaamsbeweging het resultaat verder kunnen optimaliseren. Verder raden we onze klanten aan om 2 liter water per dag te drinken, zodat het lichaam zich makkelijker kan ontdoen van de behandelde vetcellen.

Kan ieder lichaamsonderdeel behandeld worden?

Elk stukje huid dat met de handen kan worden samengeknepen – met uitzondering van de billen – kunnen wij behandelen.

Doet het pijn?

Nee, de behandeling is nagenoeg pijnloos. Wel kun je tijdens de behandeling een licht drukkend en trekkend gevoel ervaren. Dit gevoel verdwijnt na twee tot drie minuten.

Zijn er bijwerkingen?

Cryolipolyse® is een uiterst veilige methode en levert geen bijwerkingen op. Wel kan het behandelde gebied na de behandeling een tijdje rood zijn. Dit kan enkele uren aanhouden, maar is vaker binnen enkele minuten weer verdwenen. Ook kun je er blauwe plekken aan overhouden die na een aantal dagen weer zullen zijn verdwenen.

Helpt het ook tegen cellulitis?

Nee, deze machine helpt niet bij het aanpakken van cellulitis.

Wat gebeurt er als ik aankom?

De overgebleven vetcellen zullen evenredig over het lichaam worden verdeeld. Als je weer aankomt, zul je dus geen plaatselijk vet opbouwen maar zal de gewichtstoename worden verspreid over je gehele lichaam.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt 50 minuten. Met het Cryo Cool Max apparaat kunnen we wel twee gebieden tegelijk aanpakken. Efficiënt en tijdbesparend!

Welke resultaten kan ik verwachten?

Je kunt tot wel 30% van de vetcellen verliezen na de eerste behandeling. Soms kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat. De meeste van de klanten bereiken hun doel na één tot twee behandelingen.

Is de behandeling voor mij geschikt?

Cryolipolyse® is voor bijna iedereen geschikt vanaf de volwassen leeftijd. Deze behandeling is echter niet geschikt voor mensen met een BMI lager dan 18 en hoger dan 30.

Wat is het verschil met liposuctie?

Cryolipolyse® is anders dan liposuctie niet-invasief en is daarom een veilig alternatief wanneer je een operatie met pijn, complicaties en hersteltijd wilt vermijden.

Is Cryolipolyse® veilig?

Cryolipolyse® is eigenlijk de meest veilige behandeling om vet te verwijderen. Het is de enige behandeling waarbij niet gesneden hoeft te worden. Ook komen er bij Cryolipolyse® geen naalden aan te pas. Hierdoor is de hersteltijd bij een behandeling is extreem kort. Het vetweefsel wordt sterk afgekoeld, waardoor het lichaam dit afbreekt.

Hoe vaak moet ik Cryolipolyse® doen?

Deze vraag is niet eenduidig te beantwoorden. De eerste behandeling van Cryolipolyse® geeft al resultaat, maar zolang er vet voelbaar aanwezig is, zijn behandelingen mogelijk en effectief.

Wat is het verschil tussen cryolipolyse en coolsculpting?

Er is geen verschil! Coolsculpting is een andere benaming voor Cryolipolyse.

Liever zelf regelen?

Je kunt bij ons zelf je afspraak inplannen. Gebruik hiervoor onze afsprakenplanner.

Maak een afspraak

De prijzen

Tarievenlijst

Intake

Gratis

CRYOLIPOLYSE®

1 losse behandeling

€ 195,-

1 zone 3 behandelingen

€ 450,-

2 zones 3 behandelingen

€ 795,-

3 zones 3 behandelingen

€ 1295,-

* 1 of 2 plaatsingen met de handstukken geldt als 1 zone. Dus een behandeling van de love handles aan beide zijde, beide binnenbenen of beide bovenarmen.

CooLifting®

1 losse behandeling

€ 60,-

Strippenkaart 8x

€ 420,-

Extra

Detox & Cleanse* 500 ml

€ 25,-

* deze kruiden- en mineralendrank zorgt ervoor dat je lever sneller giffen en afvalstoffen afvoert, waardoor je lichaam zich eerder ontdoet van de gekristalliseerde vetcellen

Contact

  Adres

  NewShapes® kliniek Amsterdam

  Van Baerlestraat 82
  1071 BB Amsterdam

  Tel:0883230060

  Email:info@newshapes.nl


  Openingstijden

  Maandag 09:00 - 17.00
  Dinsdag 09:00 - 20.00
  Woensdag 09:00 - 17.00
  Donderdag 09:00 - 17.00
  Vrijdag 09:00 - 17.00
  Zaterdag 09:00 - 16.00