10 jaar jonger
in 5 minuten
met CooLifting

al vanaf €60

Veilig

De CooLifting® behandeling is een geheel risicoloze behandeling en is geschikt voor elk huidtype

Quick fix

De behandeling duurt slechts 5 minuten en nadien is er geen downtime. Je kunt dus direct je bezigheden hervatten.   

Pijnloos

De behandeling met de beautygun is geheel pijnloos. De meeste van onze klanten ervaren het behandelmoment als ontspannend.

Wat is Coolifting®?

10 jaar jonger in 5 minuten zonder downtime

Coolifting behandelingCooLifting® is de meest spectaculaire anti-gezichtsverouderingsbehandeling van dit moment. Binnen 5 minuten kun je er 10 jaar jonger uitzien.

De behandeling is veilig, pijnloos en het resultaat is direct zichtbaar. Na een behandeling met CooLifting® is er geen downtime. Het is daarom de perfecte behandeling voorafgaand aan een black tie gala of een red carpet event.

Wij noemen dit een quick fix facelift. De hele behandeling verloopt pijnloos, is helemaal veilig en geschikt voor elk huidtype.

Een losse behandeling start bij ons al vanaf €60, en een totale anti-aging kuur met de CooLifting® beautygun bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken.

Bekijk ook de mogelijkheden van Cryolipolyse® bij Newshapes. Zie de tarievenlijst voor het prijsoverzicht of maak een afspraak met de afsprakenplanner.

Hoe werkt CooLifting®

The safest gun in the world

De CooLifting® beautygun werkt met een krachtige CO2-straal onder zeer lage temperatuur (-20 °C) en ‘schiet’ onder hoge druk hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op je huid. De fibroblasten –  verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen – worden hierdoor geactiveerd om nieuw collageen aan te maken.

Een CooLifting® behandeling geeft je direct een stralende huid en heeft een langdurig verjongend resultaat. Binnen 12 tot 24 uur ervaar je al een liftend en gladmakend effect: oppervlakkige rimpels verdwijnen, plooien trekken zich strak en diepe rimpels vervagen.

Een totale anti-aging kuur met de CooLifting® beautygun bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken om je collageenaanmaak intensief te stimuleren. Op langere termijn worden de beste resultaten behaald als je iedere 4 tot 6 weken voor een onderhoudsbehandeling gaat. CooLifting® behandelingen starten bij ons vanaf €60. Zie de tarievenlijst voor het prijsoverzicht.

F.A.Q.

Veelgestelde vragen over coolifting®

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

De CooLifting behandeling geeft meteen resultaat en bezorgt je direct een frisse en stralende huid. Na 12 tot 24 uur treedt er al een liftend effect op en zul je voelen dat de huid zich strakker gaat trekken. De effecten zijn 4 tot 6 weken na de behandeldatum zichtbaar. Maar klanten die maandelijks terugkomen zullen een blijvend verjongend resultaat zien.

Kan de CooLifting® behandeling worden toegepast na andere cosmetische procedures?

Ja. CooLifting® is niet alleen veilig te combineren met andere procedures zoals een chemische peeling, microneedling en microdermabrasie, maar helpt zelfs bij het reduceren van de roodheid en gevoeligheid die is ontstaan ten gevolge van deze behandelingen.

Is er een downtime na de behandeling?

Nee, juist niet. De positieve effecten worden vrijwel direct zichtbaar en dat maakt deze behandeling perfect geschikt voorafgaand aan een black tie gala, red carpet event of elke andere gelegenheid waarbij je er op je best uit wilt zien.

Is deze behandeling geschikt voor de gevoelige huid?

Ja, CooLifting® is geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur.

Doet het pijn?

De behandeling met de beauty-gun is geheel pijnloos. De meeste van onze klanten ervaren het behandelmoment als ontspannend.

Hoe lang duurt een behandeling?

Slechts 5 minuten. That’s it.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Je huid zal meer gaan stralen en je complex zal er frisser en jeugdiger gaan uitzien. Verder zullen oppervlakkige rimpels verdwijnen, trekken de plooien in je huid zich strak en zullen diepe rimpels zichtbaar vervagen.

Vanaf welke leeftijd raden jullie de behandeling aan?

Wij hanteren geen minimumleeftijd, maar een behandeling is pas echt zinvol als er reeds sprake is van rimpelvorming en/of een hangende/geplooide huid.

Hoe moet ik na de behandeling mijn huid verzorgen?

Je kunt na de behandeling gewoon je eigen gezichtsverzorgingsregime hervatten. Het is altijd aan te raden om ervoor te zorgen dat je huid goed gehydrateerd blijft en optimaal beschermd is tegen de zon.

Wat kost CooLifting®?

Coolifting is een korte behandeling, daarom is de prijs ook zeer aantrekkelijk. Je kan bij Newshapes al terecht voor een losse behandeling van 60 euro. Voor meer informatie kan je onze prijslijst bekijken.

Is Coolifting veilig?

Coolifting is volkomen veilig! Het veroorzaakt ook geen zwellingen of roodheid van de huid. Een Coolifting behandeling is zelfs ook uitermate geschikt voor gevoelige huidtypes. In vele gevallen wordt Coolifting gebruikt om roodheid van andere schoonheidsbehandelingen tegen te gaan.

Liever zelf regelen?

Je kunt bij ons zelf je afspraak inplannen. Gebruik hiervoor onze afsprakenplanner.

Maak een afspraak

De prijzen

Tarievenlijst

Intake

Gratis

CRYOLIPOLYSE®

1 losse behandeling

€ 195,-

1 zone 3 behandelingen

€ 450,-

2 zones 3 behandelingen

€ 795,-

3 zones 3 behandelingen

€ 1295,-

* 1 of 2 plaatsingen met de handstukken geldt als 1 zone. Dus een behandeling van de love handles aan beide zijde, beide binnenbenen of beide bovenarmen.

CooLifting®

1 losse behandeling

€ 60,-

Strippenkaart 8x

€ 420,-

Extra

Detox & Cleanse* 500 ml

€ 25,-

* deze kruiden- en mineralendrank zorgt ervoor dat je lever sneller giffen en afvalstoffen afvoert, waardoor je lichaam zich eerder ontdoet van de gekristalliseerde vetcellen

Contact

  Adres

  NewShapes® kliniek Amsterdam

  Van Baerlestraat 82
  1071 BB Amsterdam

  Tel:0883230060

  Email:info@newshapes.nl


  Openingstijden

  Maandag 09:00 - 17.00
  Dinsdag 09:00 - 20.00
  Woensdag 09:00 - 17.00
  Donderdag 09:00 - 17.00
  Vrijdag 09:00 - 17.00
  Zaterdag 09:00 - 16.00